Wie

Met wie heb je te maken?

Mijn naam is Roeland Staal en ik run Empower4Impact vanuit mijn woonplaats Bilthoven. Ik kan terugkijken op een interessante carrière bij één van de Bosch divisies, Bosch Energy and Building Solutions. Ruim 4 decennia heb ik binnen deze organisatie in verschillende functies gewerkt waarvan meer dan 25 jaar op directieniveau.

Door mijn jarenlange ervaring op verschillende posities, zowel bij Bosch in Nederland als ook voor Bosch BeNeLux heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik gewerkt aan grote tot zeer omvangrijke en complexe projecten met name in relatie tot meldkameroplossingen. Mijn kracht en aandachtsgebied betrof vooral het werken met mensen om ze in hun kracht te zetten.

De mens en de samenwerking, zowel intern als extern (ook met verschillende cultuurachtergronden) om tot goede resultaten te komen hebben daar een uitermate belangrijke rol in gespeeld en daar ligt ook mijn kracht.

De laatste jaren heb ik mij vooral kunnen richten op de langetermijnstrategie en het mee-ontwikkelen van de visie op de markt van safety & security in relatie tot de technologische ontwikkelingen van IoT en AI. Ik heb dat ervaren als een mooie afsluiting van mijn carrière bij Bosch. Sinds 1 januari 2022 heb ik er voor gekozen om als zelfstandige ondernemer door te gaan.